Dykkekurs

Havsport Dykkersenter ble etablert i 1983. Etter den tid har vi utdannet mer enn 20.000 sportsdykkere. Flere av landets mest erfarne dykkerinstruktører er tilknyttet Havsport og vi er fortsatt en av de fremste utdanningsinstitusjoner i landet. Kvalitet, oppfølging og trygghet er nøkkelord på våre kurs. Og vi gjennomfører en kontinuerlig evaluering av våre kurstilbud for alltid å opprettholde best mulig kvalitet på det vi gjør.

Vi tilbyr alle kurs innen PADI, verdens største og mest anerkjente dykkerorganisasjon for sportsdykkere. Ditt nye dykkersertifikat fra PADI vil gi deg den beste mulighet for å dykke hvor du måtte ønske i hele verden.

Daglig leder hos Havsport, Kaj Sjølie, er en av bransjens mest erfarne dykkere. I mer en 30 år har han solgt og utført service på dykkerutstyr. I tillegg har han kjørt et utall dykkerturer og utdannet nye dykkere.

Skolesjef  Signe Selven er PADI Course Instructor og kan utdanne dykkere på alle nivå. Hun har utdannet over tusen dykkere og arrangerter spennende dykkerturer i hele verden for både nye og etablerte dykkere.  

Vi kan tilby deg alle PADI kurs, og flere av kursene arrangeres hele året – det er bare å velge.

PADI er verdens største organisasjon for utdanning av sportsdykkere. Dette betyr at du med ditt nye PADI- sertifikat har det mest anerkjente dykkesertifikatet i hele verden!

PADI utdanner mer enn 70 % av alle sportsdykkere på verdensbasis og er representert i over 180 land.
I dag har PADI dykkebransjens mest komplette utdanningssystem, med en strukturert utdanningsstige fra grunnkurs til instruktørnivå. Til hvert kurs følger et stort antall hjelpemidler både for elev og for instruktør.

Teknologisk utvikling har gjort at man i de siste årene har satset på det nyeste innen kursmateriell som for eksempel eLearning og Touchprogram. Så nå kan du selv velge hvor og når du ønsker å gjennomføre din teoriundervisning. Den kan utføres både online og offline. PADI sitt undervisningsmateriell finnes oversatt på over tyve forskjellige språk.

SOM ELEV PÅ DYKKERKURS SETTER DU PRIS PÅ KVALITET OG TRYGGHET. HAVSPORT HAR DETTE SOM SITT HOVEDMÅL PÅ ALLE KURS VI ARRANGERER. DET MERKER DU HOS OSS!