Utenlandsturer

Vi arrangerer også dykketurer til eksotiske dykkemål i utlandet.Rødehavet 25 oktober - 3 november 2017

Vi reiserpå Liveaboard til de beste stedene i Rødehavet, marinparkene Brothers Islands og Daedalus. Disse ligger midt i Rødehavet. Safarien starter med dykking på Elphinstone. som ligger rett ved Marsa Alams kyst.

Denne turen byr på mye flott og spennende dykking. Det er mye farger og masse softkoraller. Og det er en stor variasjon i dyrelivet, Bl.a store tunfisker, barracudas, silkehai, hammerhai, delfiner  og manta. Og er vi heldige kan vi få oppleve hvalhai!

Ved Big Brother ligger også  to vrak, det egyptiske fartøyet Aida II og Numidia. Disse er dekket med koraller.

Vi reiser med NV Nouran, en 36 m lang båt med pass til 24 gjester. Det er aircondition i alle lugarer og i salongen.

Det er også mulig å leie dobbelflasker på denne båten.

Pris: 16.500 Sek (i dag 15.500 Nkr)

Inkl fly fra/tilbake til Oslo, Mat på fly, Visum, Transfer fra fly til båt, Hotellovernatting før og etter båt, 7 netter på båt i dobbellugar, 3 måltider pr dag på båt, 6 dager med 3-4 dykk (siste dag 2) inkl guide, vekter, 12 l flaske og blybelte, Nitrox (om du har sertifikat) og alle marinprkavgifter/skatter.

Ikke inkludert er Annet dykkeutstyr enn nevnt over, andre aktiviteter, andre måltider enn nevnt over og drikke, driks, forsikringer og eventuell transport fra/fra hjemsted til Oslo.

Om du har lyst å bli med på denne turen eller bare lurer på noe, ta kontakt med signe på signe@havsport.com eller på tlf 982 09 442. Du kan også stikke innom butikken. Påmelding er i gang!

Du finner mer informasjon om turen her!Galapagos 10 - 21 november 2018

Havsport har nå satt opp tur til magiske Galapagos. Valhai, store hammerhaistimer, lekende sjøløver, nysgjerrigehavskilpadder, mantaer, haier og mye mer. Bli med Havsport på et uforglemmelig eventyr og opplev Galapagos unike dyreliv og natur. 

* En opplevelse i verdensklassse både over og under vann
* Det mest varierte økosystemet på vår planet
* Hvalhai, Galapagoshai og stimer av hammerhai
* Legendariske dykkelpasser Darwin og Wolf
* Pingviner, seler, sjøløver og endemiske pelsseler
* Bo behagelig på liveaboardbåten Galapagos Master

Ønsker du mer informasjon eller å delta på denne unike reisen, ta kontakt med Signe på tlf 982 09 442 eller pr mail signe@havsport.com. NB! Turen er fulltegnet.
Bli med Havsport på tur!