Dykkertur til Grefsnesvågen, Hitra

Fredag 29. September til 1. Oktober 

Om plassen

Kvenvær ligger på sørvest siden av Hitra, med båt kommer man ut på storhavet i løpet av få minutter. Vi bor i hytter med meget god standard og muligheter for selvhushold.

Om dykkingen

Det er fantastisk fin undervannsfauna på sørvest siden av Hitra. Det er muligheter for veggdykk, kløfter med overheng og masse liv under vann. Du kan blandt annet se kamskjell, hummer og breiflabb. Du vil oppleve Trøndelagskysten under vann på sitt beste!

Det vil bli arrangert ca 6 til 7 dykk denne helgen. Det er gode muligheter for undervannsjakt så ta med fangstnett og slynge..

Vi drar fra Havsport senest kl 16.00 på fredag, slik at vi rekker kveldsdykket som starter kl 20.00 ( Ta med lykt) Første turen på lørdag og søndag går ut fra marinaen kl 09.30

Turpris Kr 2750,- 

Inkluderer overnatting i 2 døgn (sengetøy er inkludert), båt- dykking, luftfylling og dykkeledelse. Det er med dykkeleder fra Havsport som kan guide under vann hvis deltagerne ønsker det.
 
Du vil bli fakturert kr 1000.- ved påmelding.
Ta med mat for alle dagene, men som alltid når vi er på helgetur er det felles middag på lørdagen der vi tilbereder fisk, krabber og kamskjell.