PADI Vrakdykkerkurs, Spesialkurs

Vrakdykkerkurs

Hva er vel mer spennende enn å dykke på vrak, tenke på en svunnet tid, føle på vrakets historie og det livet som ble levd ombord. Mange vrak har sunket under vann, mer enn 20.000 vrak langs Norges kyst. Flere av disse ligger på dybder også vi sportsdykkere kan dykke på med vanlig sportsdykkerutstyr.

Kaj Sjølie hos Havsport er en av Norges største vrakentusiaster. Han har dykket på vrak i en mannsalder og kan fortelle deg alt du trenger å vite for å dykke både sikkert og trygt mens du bruker din nye kunnskap og nyter dine nye opplevelser under vann.

Vrakdykkerkurset starter med en teorikveld.

På kurset vil du få innføring i lover og regler som gjelder i Norge. PADI's Wreck Diver-undervisningsfilm blir vist i løpet av kurset. Innføring og valg av riktig dykkerutstyr og sikkerhetsrutiner knyttet til vrakdykking vil også bli et tema. Kaj Sjølie vil vise bilder, gi vrakposisjoner og fortelle om vrakdykking på Trøndelagskysten.

Kurset inneholder to teorikvelder og det  skal gjennomføres 4 dykk som vi arrangerer over  to dager  Vi bestemmer tid og sted for disse underveis.

Neste kurs starter:
Kursdeltagerne må ha eget utstyr, to lykter,  SMB og skriveplate.

Pris kr 2500.-  inkluderer PADI's Wreck Diver sertifikat og undervisningsbok.
Velkommen på kurs.