Padi Equipment specialist-kurs

Dykking innebærer for de aller fleste en investering i dykkerutstyr. Normalt er dette en investering du kan ha glede av i mange år fremover. Dessverre er det ikke alle dykkere som er klar over at utstyret krever vedlikehold for å fungere problemfritt i mange år. Vedlikeholdsprosedyrer, serviceintervaller og god kjennskap til utstyr er noe av det du lærer på kurset, og det kan ha mange fordeler. Hva gjør du for eksempel om ventilen lekker, manometerslangen er skadet osv?

Bli med på et kurs i utstyrslære! Kurset passer for alle dykkere uansett erfaring. Du blir mer fortrolig med ditt  eget dykkerutstyr, og som elev på kurset vil du få praktisk og teoretisk innsikt i prinsippene bak og virkemåten til dykkerutstyret. Du vil på bakgrunn av det, være i stand til å utføre riktige vedlikeholdsprosedyrer i fremtiden.

Utstyrslærekurset er ikke ett reperasjonskurs, men lærer deg hva du selv kan vedlikeholde og hva som skal overlates til ett serviceverksted. Du får likevel prøve deg på å skifte mansjetter på en tørrdrakt, demontere og montere en flaskekran, inspisere dykkerflasker innvendig og utvendig, prinsippene bak pusteventiler og mye mer.


Du kan bruke kurset i forbindelse med PADI's utdanning til Master Scuba Diver. Er du allerede utdannet Padi Rescue Diver mangler du nå bare 5 emnekurs for å bli PADI Master Scuba Diver. PADI's Equipment Spesialist Course er et lærerikt kurs som du garantert vil få nytte av når du er ute å dykker.

Havsport arrangerer utstyrskurs ved interesse. Kom innom oss for å melde din!

Vi gå igjenom vedlikeholdsrutiner av BCD, Flasker, Flaskekraner, Dobbelsett, drakter av neopren og skalldrakter. Utstyr til vedlikehold av dykkerutstyr vil også være et tema.

Neste kurs: 27. April 1700 til kl 2200.
Instruktør: Padi MSDT Instruktør Kaj Sjølie


Bli med på kurs og lær mer om dykkerutstyr!
Kurspris med sertifikat, PADI Equipment spesialkurs: kr 950,-