Personvernerklæring

Her på havsport.com er vi opptatt av personvern. Denne personvernerklæringen vil utdype hvilke typer av personlig informasjon som blir mottatt og lagret og hvordan den blir brukt på havsport.com. 

Informasjonskapsler må være aktivert for å handle hos oss på internett. Ved å aktivere informasjonskapsler i din nettleser, blir kommunikasjonen mellom deg og våre nettsider styrket for å forsikre oss om at det er deg som gjennomfører handelen på dine egne vegne, og for å forhindre lekkasje av din private informasjon.                     

Logfiler

Slik som de fleste webservere gjør så bruker også havsport.com log filer. Informasjonen i en log fil inkluderer IP-adresse, hvilken nettleser, internettleverandør, dato og tid, hvilken side brukeren kom fra og hvor han/hun forlot siden. Denne informasjonen blir brukt til å analysere bruksmønster på siden, administrere nettstedet og samle demografisk data på brukerne av nettstedet. IP-adresser og annen slik informasjon er ikke mulig å spore tilbake til en person eller e-post adresse med mindre dette blir oppgitt i kontakt med oss.       

 

Hvordan bruker vi den informasjonen vi innhenter?

Når du oppretter en konto på havsport.com, ber vi deg  fylle ut et skjema som ber om ditt navn, adresse og e-postadresse samt noen demografisk informasjon som kjønn og fødselsdato. Havsport.com vil ikke dele data med andre, heller ikke troverdige partnere som vil utføre statistisk analyse.

Ditt navn og adresse brukes kun til å behandle bestillinger, din demografisk informasjon (kjønn, fødselsdato, etc.) vil bli brukt til flere sikkerhetsmessige grunner, for å sikre at du er den du sier du er, og at det faktisk er du som betaler med kredittkort, og ikke noen å bruke stjålne kredittkort. 

Tilbake